Dünya:
'BU SALDIRI TÜM İNSANLIĞA KARŞI YAPILMIŞTIR'
'BU SALDIRI TÜM İNSANLIĞA KARŞI YAPILMIŞTIR'

Obama: "Bu saldırı tüm insanlığa karşı yapıldı"

Fransa’nın başkenti Paris’te yapılan saldırıların ardından bir açıklama yapan ABD Başkanı Barack Obama: “Bu saldırı yalnız Paris’e Fransız halkına karşı yapılan bir saldırı değildir. Bu saldırı tüm insanlığa ve insanlığın evrensel değerlerine yapılmış bir saldırıdır.” ifadelerini kullandı.

Obama saldırının masum vatandaşlara yönelik çirkin bir saldırı olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: “Fransız halkı tarih boyunca ABD halkı ile omuz omuza durmuştur. Terör ve radikal saldırılara karşı mücadelede Fransa ile birlikteyiz.”

Fransa’da yaşanan geçmişteki terör saldırılarını kast eden Obama, “Masum sivillere yönelik çirkin bir saldırı girişimine tanıklık ettik. Bu saldırı yalnız Paris’e, Fransız halkına karşı yapılan bir saldırı değildir. Bu saldırı tüm insanlığa ve insanlığın evrensel değerlerine yapılmış bir saldırıdır.” ifadesini kullandı.

ABD Türkiye Büyükelçiliği, ABD Başkanı Barack Obama'nın Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ı Paris'teki terör saldırıları nedeniyle telefonla arayarak taziyelerini ilettiğini kaydetti. ABD Türkiye Büyükelçiliği Twetter hesabından Paris'teki terör saldırılarına ilişkin, "Bu eylem, tüm insanlığa ve paylaştığımız evrensel değerlere karşı yapılmış bir saldırıdır" dedi. 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku