Dünya:
DUDAK UÇUKLATAN ANLAŞMA

DUDAK UÇUKLATAN ANLAŞMA

İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, geçtiğimiz aylarda kraliyet ailesindeki 'üst düzey' görevlerini bıraktıklarını açıklamıştı. Kararın ardından Meghan Markle ve Prens Harry Kanada'ya gitmişti. İngiliz basınına göre ekonomik açıdan özgür olmak isteyen çift, ilk büyük anlaşmasına imza atmış olabilir.

İngiltere’de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, daha özgür olmak ve ekonomik olarak bağımsız olmak için kraliyetteki 'üst düzey' görevlerini bırakacaklarını açıklamıştı.

Olayın ardından Kraliçe II. Elizabeth, Prens Charles, Prens William ve Prens Harry ile acil bir toplantı yapmış, ardından torunu ve ailesinin bu kararını onayladığını duyurmuştu.

Bu kararla da çift zamanlarını dönüşümlü olarak Kanada ve İngiltere’de geçirme kararı almış ve Markle Kanada'ya gitmişti.

Karar sonrası Prens Harry’de bir süre İngiltere'deki işlerini halletmiş ardından ise eşi ile çocuğunun yanına dönmüştü. Ekonomik olarak bağımsız olmak isteyen çift, kendi kazançlarını sağlamak için pek çok üst düzey firma ile görüşmeye de başlamıştı.

Prens Harry ve Meghan Markle, bu kapsamda geçtiğimiz hafta ABD'de finans şirketi JP Morgan'ın düzenlediği organizasyona katılmış ve 1 milyon dolara yakın para kazandıkları iddia edilmişti.

İngiliz basınına göre çift, daha büyük anlaşma için imza atmak üzere...

Mirror'ın özel haberine göre, Harry ve Meghan ABD'li dev finans şirketi Goldman Sachs ile önümüzdeki günlerde büyük bir anlaşma imzalayacak.

Mirror'ın kaynaklarına göre çiftin Goldman Sachs ile temasa geçmesi, Kasım ayında başladı.

Goldman Sachs'ın etkinliklerinde konuşmacı olarak görev yapacak Prens Harry'nin uzun soluklu bir anlaşma durumunda tam 1 milyar sterlin (7,8 milyar TL) kazanabileceği belirtiliyor.

Kaynaklar, Goldman Sachs'ın konuşmacılık için yıldızlara doğrudan ücret ödemediği ancak uzun soluklu bir anlaşma bankanın ‘Sussex'lerle gelecekte kazançlı bir ilişki kurmanın yolunu açmayı hedeflediğini' söyledi.

Ünlü PR uzmanı Mark Borkowski, bu tür anlaşmaların zenginleri doğrudan ABD'ye ve bankaya getireceğini, dolayısıyla firmaya ve çifte büyük katkısı olacağını belirtti. Borkowski "Konuşmalar veya elçilik çalışmasıyla birlikte servet kazanacaklar, bunlar milyarlık el sıkışmalar" dedi.

Prens Harry 'nin konuşmacılık görevinde futbolcu David Beckham ve oyuncu Gwyneth Paltrow örnek aldığı belirtiliyor.

Goldman Sachs'la çalışan David Beckham ve Gwyneth Paltrow da etkinliklere katılıp mesleki tecrübelerini anlatıyor.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku