Dünya:
IVANKA'ya FLOYD ENGELİ

IVANKA'ya FLOYD ENGELİ

ABD Başkanı Donald Trump’ın George Floyd’un ölümüyle ilgili protestolara verdiği tepki nedeniyle Ivanka Trump’ın mezunlara bir konuşma yapma planını iptal etti.

Wichita State Üniversitesi  yöneticileri Trump’ın  kızının WSU Tech mezunlarına konuşacağını açıkladıktan sonra gelen tepkiler üzerine bu konuşmanın iptal edildiğini açıkladı.

IVANKA’DAN JET YANIT

Ivanka’nın  konuşacağı duyurusunun yapılmasının ardından  üniversite profesörlerinden Jennifer Ray tarafından yöneticilere konuşmayı iptal etmelerini isteyen bir mektup gönderildi. Mektup sosyal medyada dolaştı ve öğrenciler ve mezunlardan binlerce imza toplandı.

Gelen tepkileri değerlendiren üniversite yönetimi konuşmanın iptal edildiğini açıkladı. Wichita Eyaleti  Cumhuriyetçi ABD temsilcisi Ron Estes yaptığı açıklamada “hayal kırıklığına uğradığını” söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ivanka Trump, “Kültürün engellenmesi ve ifade özgürlüğünde ayrımcılığa” maruz kaldığını dile getirdi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku