Dünya:
JOHNSON İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME

JOHNSON İLE İLGİLİ YENİ GELİŞME

Geçen ay koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından başbakanlık konutunda kendini izole eden Johnson'ın ateşi düşmediği için doktorları testler için hastaneye gitmesi gerektiğini düşünülmüş ve hastaneye yatırılmıştı.

Hastanenin adı belirtilmezken hükümet "tedbir amaçlı" olduğunu ifade etmişti.

İngiltere Başbakanlığı yaptığı açıklamada, "Başbakan doktorunun tavsiyesi üzerine bu gece test yapılması için hastaneye gönderildi" demişti.

İskân Bakanı Robert Jenrick BBC radyosuna yaptığı açıklamada, Johnson hakkında son durumu aktardı.

Jenrick "İyi olduğunu duydum ve en kısa sürede başbakanlık konutuna geri dönmesini bekliyorum" dedi. Jenrick, Johnson'ın bugün hastanede kalan testlerinin yapılacağını, gelişmeler hakkında kendisinin bilgilendirileceğini ve hükümeti yönetmeye devam edeceğini de belirtti.

GUARDIAN: DURUMU AÇIKLANANDAN DAHA KÖTÜ

Öte yandan bu açıklamalara karşın İngiliz The Guardian gazetesi Johnson'ın durumunun sanıldığından daha kötü olduğunu duyurdu.

The Guardian, hükümete yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, Johnson nefes alış verişlerinden endişe duyan doktorlar tarafından görüldüğü ve Johnson'ın durumunun 'yetkililerinin itiraf etmeye hazır olduğundan daha ciddi olduğunu' iddia etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL KARŞILIK VERME KARARI ALDI
İsrail televizyon kanalı, Savaş Kabinesi’nin, İran’ın hava saldırısına karşı “açık ve etkili”...

Haberi Oku