Dünya:
KİŞİDA'nın RUSYA'ya GİRİŞİ YASAKLANDI

KİŞİDA'nın RUSYA'ya GİRİŞİ YASAKLANDI

Bakanlığın açıklamasında Kishida yönetiminin görülmemiş düzeyde bir Rusya karşıtı kampanya başlattığı, Rusya’ya karşı kabul edilemez söylemlere, tehdit ve iftiralara izin verdiği kaydedildi.

Batı ve Rusya’ya karşı taraflı bir tutum sergilendiği belirtilen açıklamada, Tokyo’nun komşuluk ilişkilerine, Rusya ekonomisi ve Rusya’nın uluslararası prestijini zarar vermeyi amaçlayan adımlar attığı vurgulandı.

Açıklamaya göre, bu nedenlerin yanı sıra Japonya hükümetinin üst düzey isimler de dahil olmak üzere Rusya vatandaşlarına karşı bireysel yaptırımlar uygulamasına yanıt olarak, 63 Japonya vatandaşının Rusya’ya girişi yasaklandı.

Yaptırım listesine dahil edilenler arasında Japonya Başbakanı Fumio Kişida, Japonya Kabine Baş Sekreteri Hirokazu Matsuno, Dışişleri Bakanı Hayaşi Yoşimasa’nın yanı sıra ülkenin savunma, maliye, adalet bakanları gibi üst düzey isimler yer alıyor.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku