Dünya:
KÖLN'DE İSLAM KARŞITI GÖSTERİ

KÖLN'DE İSLAM KARŞITI GÖSTERİ

İslam karşıtları Köln'de gösteri yaptı


Almanya'nın Köln kentinde, aşırı sağcı ve İslam karşıtı Pro-NRW grubu, Paris'teki terör saldırısı kurbanlarıyla dayanışma için “İslamiyet yerine özgürlük” parolasıyla miting ve yürüyüş düzenledi. Merkez Tren Garı yanındaki Breslauer Meydanı'nda toplanan aşırı sağcılar, karşı göstericiler tarafından protesto edildi. Çıkan olaylarda gözaltına alınanlar oldu.

Aşırı sağcı göstericiler de karşı göstericiler tarafından protesto edildi

Aşırı sağcıların yakınında toplanan karşı göstericiler sık sık, “Naziler dışarı” , “Defolun” ve “Alman polisi faşistleri koruyor” sloganları attı. Aşırı sağcı ve İslam karşıtı Pro-NRW grubu üyeleri ise, “Biz halkız” , “Avrupa'da şeriat istemiyoruz” diye bağırdılar. Ellerinde Alman bayrakları bulunan İslam karşıtı grup, Hz. Muhammed'in karikartürlerini de gösterdi. Konuşmaların ardından Pro-NRW üyeleri daha sonra Maximinenstraße, Turiner Straße, Theodor-Heuss-Ring, Konrad-Adenauer-Ufer ve Goldgasse güzergahı üzerinde bir yürüyüş yaptı. Aşırı sağcılara yürüyüş boyunca hem karşı göstericiler hem de halk tepki gösterdi. Polis miting ve yürüyüş sırasında yoğun güvenlik önlemleri aldı. Polis barikatını aşarak Pro-NRW üyelerine saldırı girişiminde bulunan karşı göstericiler gözaltına alındı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku