Dünya:
PİNK: KİMSE GÜVENDE DEĞİL

PİNK: KİMSE GÜVENDE DEĞİL

Geçtiğimiz günlerde kendisinin ve üç yaşındaki oğlu Jameson'ın koronavirüse yakalandığını duyuran Pink yeni açıklamalara bulundu. Şarkıcı, "Başlangıçta hep 'Çocukların hepsi güvende' gibi şeyler duyduk. Ama gerçekten Jameson çok hastaydı ve bu korkutucu. Kimse güvende değil" dedi.

Ünlü şarkıcı Pink, üç yaşındaki oğlu Jameson'la birlikte yaşadığı süreç için, "Gerçekten ama gerçekten korkutucu bir hal aldığını" dile getirdi.

Instagram'da canlı yayın yapan şarkıcı, henüz tam olarak iyileşmediklerini ama "Daha iyi" olduklarını söyledi. Ping, yaklaşık 8 milyon takipçisine "Kritik safhayı atlattığımızı umuyorum ama bu şey tam bir lunapark treni" dedi.

"Tam daha iyi olduğunu düşündüğünde başka bir şey oluyor" diyen 40 yaşındaki şarkıcı, kendisinin ve Jameson'ın deneyimlediği belirtileri anlatarak devam etti. Astım hastası olduğunu da sözlerine ekleyen Pink, "Gerçekten ama gerçekten korkutucu bir hal aldı, yalan söylemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı, "Başlangıçta hep 'Çocukların hepsi güvende' gibi şeyler duyduk. Ama gerçekten Jameson çok hastaydı ve bu korkutucu. Kimse güvende değil" dedi.

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM-AP-AFP



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku