Dünya:
RUS MUHALİFİN EŞİNE CEZA

RUS MUHALİFİN EŞİNE CEZA

Rusya'da muhalif lider Alexei Navalny taraftarları yine sokaklara indi. Navalny'nin serbest bırakılmasını isteyenler protesto gösterileri düzenledi. Rus polisinin göstericilere müdahalesi sert oldu, 5 binden fazla kişi gözaltına alındı. Kalabalık bir grup da Navalny’nin tutulduğu cezaevinin önünde toplandı. Polis, göstericilerin peşine düştü. Yakalananlar polis araçlarına bindirildi.

NAVALNY’NİN EŞİNE PARA CEZASI

Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, eşini destekleyen protestolara katıldığı gerekçesiyle 20 bin Ruble (1.896 TL) para cezasına çarptırıldı. Yulia Navalnaya'nın avukatı, müvekkilinin yetkisiz bir protestoya katılmakla suçlandığını ve 15 günlük idari gözaltı ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Protestolarda bugüne kadar yaklaşık 5 binden fazla kişi gözaltına alındı.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku