Dünya:
TALİHSİZ KAHRAMANIN BEDENİ REN'DEN GERİ ALINDI

TALİHSİZ KAHRAMANIN BEDENİ REN'DEN GERİ ALINDI 

15 Mart günü Almanya'nın Köln kentinde Ren Nehri'nde boğulmak üzere olan iki kız çocuğunu kurtardıktan sonra nehirde kaybolan Ali Kurt'un cesedi bulundu. Ali Kurt'un cesedinin nehrin akıntısıyla 100 kilometre sürüklendiği ortaya çıktı.

Dün öğle saatlerinde Xanten ile Kalkar kentleri arasında bir gemi nehirde bir cesede çarptı. Gemi kaptanı durumu sahil koruma ekiplerine bildirdi. Sahil koruma ekiplerinin çıkarttığı cesette yapılan ilk incelemede 13 gündür kayıp olan Ali Kurt olduğu anlaşıldı.
Köln polisi, Kurt ailesini arayarak acı haberi verdi ancak cesedin Ali Kurt'a ait olup olmadığının kesinleşmesi için adli tıpta da inceleme yapıldı. Akşam saatlerinde cesedin Ali Kurt'a ait olduğu kesinleşti.

Ali Kurt'un Köln'de yapılacak cenaze merasiminin ardından yine Köln'de toprağa verilmesi bekleniyor. Ali Kurt'un yaşamından ümidini kesen ailesi bir süredir, en azından cesedinin bulunabilmesi için yoğun çaba sarf ediyordu. 

ALİ KURT NASIL KAYBOLDU?

KAHRAMAN ALİ KURT'UN TALİHSİZ HİKAYESİNİ ÖNCEKİ HABERİMİZDEN OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Kurt, 15 Mart tarihinde Köln'deki evinde çocuklarıyla otururken Ren Nehri'nden gelen sesleri duydu. Pencereden baktığında 6 ve 10 yaşlarında iki kız çocuğunun nehre düştüğünü gördü. Çocuklarına, “Nehre çocuklar düşmüş, onları kurtarmaya gidiyorum, hemen geleceğim" diyerek dışarıya koştu. Ayakkabılarını çıkartarak hiç tereddüt etmeden nehre atladı. İki çocuğu kurtarmayı başardı ancak kendisi nehirden çıkamadı. İki kez suya battıktan sonra nehrin sularında kayboldu. Ali Kurt'un kurtardığı çocuklardan 6 yaşındaki Claudette hastanede yaşamını yitirdi. Ali Kurt ise o günden beri yapılan tüm aramalara rağmen bulunamıyordu.



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku