Dünya:
ZARRAB'ın BHARARA'sından ANLAMLI MESAJ

ZARRAB’ın BHARARA'sından ANLAMLI MESAJ

Bharara, Twitter adresinden Erdoğan ile Trump’ın görüşmesine ilişkin CNN’in haberini, “umarım bu görüşme kayda alınıyordur” mesajıyla paylaştı.

Başkanlık görevine oturduktan sonra bizzat Trump tarafından görevden alınmış olan eski Savcı’nın, bu mesajıyla Trump’ın geçen hafta görevden aldığı FBI Başkanı hakkındaki açıklamalarına atıf yaptığı kulislere yansıdı.

Trump, hakkında Rusya bağlantısı nedeniyle soruşturma yürüten FBI’ın Başkanı Comey’i görevden aldıktan hemen sonra, Comey ile yaptığı görüşmelerin “kayıt altına alındığını” ima eden bir tweet paylaşmıştı. Trump’ın hem hakkında soruşturma yapan FBI Başkanı’nı görevden alması, hem de FBI başkanı ile yaptığı görüşmeleri kayda aldırdığını ima etmesi, ABD’de büyük tartışma yaratmıştı.

ABD’de bazı çevreler, attığı bu adımlar nedeniyle Trump’ın Başkanlık’tan azledilmesi çağrısı bile yapmıştı.

FBI Başkanı’nın görevden alınmış olmasına rağmen, FBI’ın Trump ve ekibinin Rusya ile olan bağlantılarına ilişkin soruşturma sürüyor.



SÖZCÜ Gazetesi
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku