EKMELEDDİN İÇİN OYLARI N'OLUR BÖLMEYETTİN!

OYLARI BÖLMEYETTİN! Lütfen çok rica ederim şekerler. Aman sakın, sakın bölmeyettin! TESEVETTİN'in kurucu üyelerinden, Sorosettin'in CHP'nin başına atadığı Kemalettin Kılıçdaroğlu ile Devlettin Bahçelioğlu çatı adaylarını açıklayarak çatıdan Obamettin Barakoğlu'nun kucağına pat diye düşüverdiler.

KILIÇDARETTİN, DEVLETTİN, SOROSETTİN...

İhsanettin Ekmeleddinoğlu Mısır'daki şeriatçı El Ezherettin'den mezunmuş. İngilterettin'deki istihbaratçı yetiştiren Exeterettin'in rahle-i tedrisinden geçmişmiş. Gerginliği gideriyor, huzur veriyormuş. Yanında, kızarmış ekmeğin üzerindeki tereyağı gibi eriyormuşsunuz. Ayrıca kolesterol oranı düşükmüş. ABDETTİN menşeili yemeklerde rahatlıkla yararlanılabilirmiş. Nitekim Kılıçdarettin Kemaloğlu, Atatürk'ün kurduğu Parti'sinin Çankaya adayı olarak şeriatçı kökleriyle maruf Ekmeleddinoğlu'nu gösterip harbi salataseverliğini ele güne gene kanıtladı. Geçenlerde Y-Cehepettin içinde şapur şupur yenilen salatanın tarifinin yer aldığı broşür yemek programlarından birine sızdırıldı: "Siaettin'in (CIA yani) TR 705 kodunu alıyorsunuz Habur'dan gelen PKK'lıların üzerine doğruyorsunuz. Cemaattin'in marketlerinden aldığınız kabakları laikliğin üzerine boca ediyorsunuz. Seçimlerde millet ayağa kalkınca OYLARI BÖLMEYETTİN sosunu döküyorsunuz... Afiyet olsun!" Ne diyelim? Dikkat edin oylar boğazınızda kalmasın!

Y-CEHEPETTİN, PEKAKETTİN, İŞİDDİN

OYLARI BÖLMEYETTİN'i dillerinden düşürmeyenler, alın size bir Amerikan salatası daha: Tayyibettin'in yönettiği ülkede İmralettin'deki Apolettin özgürlüğe gün sayarken Pekakettin Güneydoğu'da, Işiddin Musul'daki Konsolosluğumuzda bayrağımızı indirdi. Ciğerparelerim siz yine de Y-Cehepettin'in Atlantik mavisi yöneticilerine, turuncu yandaşlarına kulak verin OYLARI BÖLMEYETTİN! Bakın Cemaattin nasıl avuçlarını ovuşturuyor. Lakin aynı zamanda çok endişeli: "Ya vatansever aday çıkar da Y- Cehepettin'in oyları bölünürse" diye! ABD dostu Şafak Paveyettin'i de unutulmayalım tabii. Y- Cehepettin'in şirinesi "Partimizin ortak adaydaki uzlaşısını sosyolojik çaba olarak değerlendiriyorum. Büyük fedakarlıkta bulunuldu" demiş. Kızcağız haklı siz de fedakarlık gösterip OYLARI BÖLMEYETTİN, mührü Ekmeleddin'e basıp nereye isterseniz oraya gidin. Nasılsa Işiddin İstanbul ile Hatay'a, Pekakettin Güneydoğu'ya gözünüzü dikmiş...

Neyse... Güzel gelişmeler de var. Balyoz kumpasından haksız yere hükümler giyen bahadır askerlerimiz hürriyetlerine nihayet kavuştular. Hepsini dik duruşlarından dolayı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Maltepe Cezaevi'nden tahliye edilen, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in bizzat karşıladığı Hallacı Mansurlar adeta kınlarından çıkmış kılıçtılar. Üniformalarıyla güne kavuştuklarında gururla, zindanları Harbiyelilerin "miracı" şeklinde niteliyorlardı. Kadim fedai geleneğimizi varlıklarıyla çağımıza taşıyan, "Enel Hak"'ı dillerinden düşürmeyen kahramanlarımızla ne kadar övünsek az. ABDETTİN'in ağzıyla OYLARI BÖLMEYETTİN diye bağıranlar biraz da bu ölümsüz değerler hakkında düşünsün!

NOT: "Balyoz Nöbeti'nde Bin Gün" dayanışma etkinliği bugün Silivri Vatan Nöbeti Çadırlarında saat: 15:00 ile 21:00 arası düzenleniyor. Silivri "Valimiz" Hıdır Hokka ile yiğit arkadaşımız Zeynep Işık'a mücadelemizdeki emekleri için teşekkür ediyoruz. Hadi fedailer Silivri'ye!



https://twitter.com/FILIZCEMSU
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87