Ekonomi:
AVM'lerle İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

AVM'lerle İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı açıklamasında "AVM’de ve AVM’deki iş yerlerinde görünür yerlere Kovid-19 önlemleri ile ilgili afişler (el yıkama, maske kullanımı ve iş yeri içinde uyulması gereken kurallar) asılmalıdır. AVM ve iş yerlerinin girişinde, ayrıca AVM içerisinde uygun yerlerde el antiseptiği bulundurulmalıdır. AVM girişlerinde bulunan hava perdeleri çalışıyorsa kapatılmalıdır" denildi.

TAKSİ VE TAKSİ DURAKLARI

Öte yandan Sağlık Bakanlığı, taksi ve taksi duraklarıyla ilgili de değerlendirmede bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Ticari taksi duraklarında Kovid-19 hakkında bilgilendirme yapılmalı ve duraklara Kovid-19, el yıkama, maske takma kuralları konusunda afişler asılmalıdır. Ticari taksi duraklarında kişiler arası mesafe (3-4 adım, 1 metre) korunmalıdır" ifadelerine yer verildi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MB FAİZİ YÜZDE 50'YE YÜKSELTTİ
Merkez Bankası, bugünkü Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında sürpriz yaparak seçim öncesinde politika...

Haberi Oku