Ekonomi:
'ÖTV İNDİRİMİ GÜNDEMİMİZDE YOK'

"ÖTV İNDİRİMİ GÜNDEMİMİZDE YOK"

Bakan Nebati, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamada, bütün gün devam eden görüşmeler süresince EYT ile ilgili hiçbir açıklama yapmadığı halde sanki açıklama yapmış gibi haberler yayımlandığını söyledi.

“ÖNCE KABİNEYE SUNACAĞIZ”

Bakan Nebati, “EYT ile ilgili bir açıklamam olmadı. Çalışma Bakanlığımız bu konu üzerinde ayrıntılı çalışıyor. Bizler de işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışmayı yürütüyoruz. Çalışma Bakanlığı ile birlikte çalışmalarımızı tamamladıktan sonra önce kabineye sunacağız. Daha sonra da Cumhurbaşkanımız çalışmanın detaylarını açıklayacaktır” dedi.

ÖTV AÇIKLAMASI

Bakan Nebati, otomotiv ÖTV’siyle ilgili bir soruya da, “Matrah konusunda çalışma yapıyoruz” diyerek oransal indirimle ilgili düzenleme yapmayacakları mesajı verdi.

BÜTÇE KABUL EDİLDİ

Öte yandan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesi kabul edildi.
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MB FAİZİ YÜZDE 50'YE YÜKSELTTİ
Merkez Bankası, bugünkü Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında sürpriz yaparak seçim öncesinde politika...

Haberi Oku