EŞSULTAN'IN HÜLOOOĞCU 'SANATÇILARI'

Eşsultan RTE, 1 hafta önce ünlüleri Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıya çağırmış. Birlikte sırıtıp poz vermişler. Biz daha çok bu popçuların, hopçuların, şarkıcıların toplantıdan sonraki konuşmalarını merak ettik. Peşlerine takıldık. Bazılarını bir kafede sohbet ederken yakaladık. Flaşşş... Flaşşş... Flaşşş... İşte o anlar!

TIRAŞ MAKİNASI AÇILIŞI

Ece Erken ellerini kalbinin üzerine bastırarak "Ayy çok heyecanlandım valla. Ne müthiş adam, di mi cicoşlar?" diye sorar. Bülent Ersoy yelpazesini kırıta kırıta sallayarak "Fevkaladenin fevkindeki mevki sahibi fevri Sultanımızın vallaaa da billaaa da çekilir cevri. Yeter ki dönmesin nevri! Ahahhaa..." Zerrin Özer kahkaha atarak "Ay Bülent kııızzz... Alemsin! Ne boy pos var adamda di mi ayol? Endamı yeter! İsrail'e bir daha van minut dese anında savaş biter!" Kutsi sohbete dalarak "Müthiş çalışıyorlar abi! Duble yollar, hanlar, hamamlar... " Şafak Sezer "Abi hakikaten yaaa! Ona dokunmak ibadet! Dokunduğu da altın oluyor, gözünün yağını yediğim." Alişan gözlerini açarak "Teknoloji de gelişti. Gümrük Bakanımız artık yürüyen merdivenler için düzenlenen açılışlara gidiyor! Ama sosyal medya dalga geçince vazgeçiyor. Ben olsam caymazdım. AK'lardan önce yürüyen merdivenler kendi kendilerine yürüyordu. Hiçbir devletlu da ilgilenmezdi. Kurban olduğumun AK'larının teknolojiye verdiği değere bak!" İzzet Yıldızhan heyecanlanarak "Ne diyorsun oluuumm? Benim evdeki koşu bandını da açmaya gelir mi sence?" Hande Yener bacaklarından birini havaya dikerek "Şaşkın! Benim mutfak robotumu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı geçenlerde kurdelesini keserek hizmete açtı. Hizmetçimle çok duygulandık Bakana sarılarak ağladık..."

Mustafa Sandal göğsünü kabartarak "Bu konuda Japonlardan daha hassaslar. Adamlar sadece üretip piyasaya sunuyorlar. Saldım çayıra mevlam kayıra anlayışı... Ama AK Hükümetimiz özel ilgi gösteriyor. Ben de yeni tıraş makinamın açılışına Hüseyin Çelik'i çağıracağım. Sinek kaydı tıraşımla magazincilere poz vereceğim." Berksan düşünceli düşünceli "En büyük hayalim Eşsultanımız'ın, AK SARAY'ına yerleşir yerleşmez, ziyaretine gitmek..." İvedik Şahan Gökbakar "Canım hepimiz birer ev hediyesi alıp gideriz. Adettendir." Bülent Ersoy kıkırdayarak "Valla benim adetim, misafir gittiğim eve yiyeceğim kadar et götürmektir." Orhan Gencebay şaşkınlıkla "Ne kadar yiyorsun sen, Bülent?" Bülent "Bir oturuşta 6-7 kilo rahat götürürüm. Eşsultanımıza yük olmak istemem." Gencebay "Fikrimce Büyük Usta buna gücenir. Sonra meydanlarda 'Eyy Bülent! Bizim zamanımızda etin lafı mı olur? Beni Pensilvanya'nın diline mi düşüreceksin? Yoksa et lobisiyle mi çalışıyorsun?' diye bağırır." Bülent zangırdamaya başlar "Deme?!" Gencebay ısrarla "Diyorum! Ayrıca Dünya liderimiz herkesin evlenmesini, evlenirken seçici olmamasını istiyor." Bülent göğüs dekoltesinde parmaklarını şuhça gezdirerek "Emir büyük yerden! O zaman hemen dağılalım..." Hep birlikte şen kahkahalar atarak "Hüloooğğğ!..." diye bağırırlar. Flaşşş... Flaşşş... Flaşşş...Bağırsınlar bakalım. Nereye kadar?

NOT: Bu Perşembe (24 Temmuz), saat: 19:00'da Şişli CKD'de de "Kadına Yönelik Şiddet ve Çözümü" başlığı altında Psikolog Şükrü Alkan ile bendeniz söyleşeceğiz. İletişim için Şişli CKD Başkanı Müge Köksalan: 0533 573 51 83



https://twitter.com/FILIZCEMSU
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87