Fakro Çatı Pencereleri

Fakro Çatı Pencereleri (Gösterim Sayısı: 162)
Sektör İNTERNET
İlan Tarihi 9 yıl önce
Firma No 73
Telefon 05390811601
Faks
Web Sitesi http://www.fakrocatipencereleri.com
Adres Karaca mahallesi gül sokak no:432
İl/İlçe Sultanbeyli / İstanbul
Firma Hakkında
Fakro çatı pencereleri kurulduğu ilk yıldan itibaren tüm serilerin ve bu serileri oluşturan profillerin üretiminde uluslararası standartlara EN, RAL ve TSE normlarına titizlikle uymakta ve bunun yanı sıra, gerek üretim öncesi, gerekse üretim ve satış sonrası tüm organizasyonlarını kalite standartlarına uygun olarak gerçekleştirmektedir. Aldığımız sayısız kalite belgesiyle de kalite konusundaki gücünü de kanıtlamaktadır.

Ticari işletmelerin varoluş sebebi her ne kadar kar elde ederek yaşamlarını sürdürmek olsa da, bu amacı gerçekleştirirken bir yandan da değer yaratarak, içinde bulunduğu sektör ve faaliyet alanı olan ülkenin gelişimi için katkı sağlayan varlık sebebi olan müşterilerinin memnuniyeti için bazı temel değer ve prensiplerinden ödün vermeyen firmalar kalıcı olacaktır. Fakro çatı penceresi olarak bizlerin de temel inancı ve amacı budur.

Firmamız 15 yıla yaklaşan sektörel tecrübesi ile dünya standartlarında üretim yaparken siz değerli müşterilerine ihtiyacını duyduğunuz tüm fonksiyonel çözümleri sunma sözü veriyor. Çevre ile kimyasal bir denge kuran ahşap, yüzyıllar boyu varlığını sürdürebilen, enerji dostu, farklı iklim koşullarına dayanabilen dünyadaki tek dönüşümlü yapı malzemesidir. Ekolojik ve sağlıklı bir gelecek için ahşabı tercih edin.

banner80

banner87