Gündem:
ABD, TÜRKİYE, İSPANYA ve KATAR'ın İNCİRLİK TOPLANTISI
ABD, TÜRKİYE, İSPANYA ve KATAR'ın İNCİRLİK TOPLANTISI

4 ülkenin Hava Kuvvetleri İncirlik'te güvenlik toplantısı yaptı


Suriye ve Irak'taki terör örgütü IŞİD'e karşı operasyon yürüten koalisyon güçlerinin merkezi haline gelen İncirlik Hava Üssü'ndeki güvenlik toplantısına ABD'nin 39'uncu Taktik Grup Komutanlığı, Türk Hava Kuvvetleri 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı, Katar Hava Kuvvetleri ile İspanya Patriot Birimi ekibi katıldı.

ABD Savunma Bakanı Ash Carter'in de yarın moral ziyaretinde bulunacağı bildirilen İncirlik Üssü'ndeki her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda konularında uzman olan ülkelerin askeri yetkilileri, uçuş ve yer güvenliği hakkında birer sunum yaptı.

Yer emniyeti ve uçuş güvenliği konularında yaşanan sorunların da değerlendirildiği toplantıda insan hatalarının sonuçları da anlatıldı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku