HELAL OLSUN SENİ YETİŞTİRENLERE

HELAL OLSUN SENİ YETİŞTİRENLERE

Şahinbey ilçesindeki Yeditepe Mahallesi'nde yaşadığı apartmanın önünde 10 Kasım tarihinde oynarken yere düştüğünü gördüğü Türk bayrağını buradan alarak öptükten sonra katlayıp yanına alan Bahar Kılıç'ın görüntüleri sosyal medyada yer aldı.

Gaziantep Valisi Davut Gül de güvenlik kamerası kayıtlarını görünce Bahar Kılıç ile annesi Mehtap, babası İbrahim Halil, ağabeyi Muhammet Efe Kılıç (14) ve ablası Ecrin Gül'ü (10), makamında kabul etti.

Vali Gül tarafından alnından öpülerek karşılanan küçük Bahar, bahçede oyun oynarken yere bir şeyin düştüğünü fark ettiğini, ne olduğuna bakmaya gittiğinde de bayrağı gördüğünü ve öpüp ceketinin içine koyduğunu söyledi.

Türk bayrağını sevdiğini anlatan küçük kız, "Bayrağı alınca ceketimin içine koydum düşmesin diye. Çünkü onun üzerinde şehitlerimizin kanı var. Bayrak yere düşmez. Onu alınca annemin yanına götürdüm. Sonra da oyunuma devam ettim." diye konuştu.

Bahar Kılıç, bayrağa böyle davranması gerektiğini anne ve babasından öğrendiğini anlatması üzerine Vali Gül, "Allah sizin gibi çocukların sayısını artırsın. Allah böyle anne babalarımızdan da razı olsun. Çocuklar bizim geleceğimiz. Böyle şeyleri görünce mutlu olduk. Çocuk nasıl yetiştirilirse öyle devam eder. Sizler de güzel yetiştirmişsiniz." diye konuştu.

Vali Gül, ziyarette Bahar Kılıç'a Türk bayrağı tablosu hediye etti.

Anahtar Kelimeler
GaziantepBayrakDavut Gül
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ERDOĞAN, İMAMOĞLU'nu HEDEF ALDI
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, 'Kadim Dostlar İftarı' programında yaptığı konuşmada...

Haberi Oku