Gündem:
BİR RUS SAVAŞ GEMİSİ DAHA BOĞAZLARDAN EGE-AKDENİZ'e DOĞRU GEÇTİ

BİR RUS SAVAŞ GEMİSİ DAHA BOĞAZLARDAN EGE'YE DOĞRU GEÇTİ

Rus savaş gemisi 'Yamal' Çanakkale Boğazı'ndan geçti


Marmara Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na bugün saat 07.40'da giriş yapan Rus donanmasının Karadeniz Filosu'na bağlı 156 borda numaralı savaş gemisi 'Yamal', saat 09.40'da, manevra yapılması en güç nokta olan Nara Burnu'nu döndü. 5 dakika sonra da Çanakkale önlerine ulaştı. Kilitbahir Köyü'nde dağda bulunan 'Dur Yolcu' yazısının önünden geçerek Ege Denizi'ne açılmak üzere seferini sürdürdü.

Rus savaş gemilerine daha önce Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı'na bağlı küçük SAGET Botları eşlik ederken, bu defa Sahil Güvenlik Gemisi TCSG-84'ün eşlik etmesi dikkati çekti. Rus savaş gemisinin, sıcak gelişmelerin yaşandığı Suriye'nin de bulunduğu Akdeniz'e indiği belirtildi. Geçen 6 ve 24 Kasım'da da Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Akdeniz'e inen Yamal, son olarak 2 Aralık'ta Karadeniz'e dönüş yapmıştı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku