Gündem:
4 BİN YARDIM KOLİSİ DAĞITILIYOR

4 BİN YARDIM KOLİSİ DAĞITILIYOR

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gıda ve erzak desteği sağlamak için hazırlanan yardım kolileri, belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Toplamda 4 bin yardım kolisinin dağıtımı devam ederken belediyenin tüm birim müdürleri ve ekipleri de 30 araçla 800 adet koliyi dağıtmak üzere yola çıktı. Dağıtım öncesi çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sürecin maksimum düzeyde hassasiyet gösterilerek yürütülmesi gerektiğini hatırlatırken, “Birlikten kuvvet doğar. Bu zor günlerin üstesinden geleceğiz” mesajı verdi.

Dayanışmaya gönülden destek verdiği için bütün müdürlüklere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Çalık, “Bütün yönetim kadrosundan arkadaşlarımızla birlikte gıda kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Kolilerimizi vatandaşlarımıza verirken bu işin hassasiyetini gözeterek yapacak ve hiçbir kalbi incitmeden kolilerimizi teslim edeceğiz. Gittiğiniz yerlere selamlarımızı ve her zaman yanlarında olacağımızı iletin. Bütün ekipmanlarımız, müdürlüklerimiz ve araçlarımızla Beylikdüzü’nün, 365 bin insanımızın hizmetindeyiz. Yarınlarda bir araya gelip farklı dayanışma örnekleri de sergileyeceğiz. Hepinize kolay gelsin” ifadelerini kullandı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku