Gündem:
52.YILDA HAŞİM KILIÇ'TAN ANLAMLI MESAJ
52.YILDA HAŞİM KILIÇ'TAN ANLAMLI MESAJ

Haşim Kılıç, Anıtkabir Özel Defteri'ne "Milletin güvencesi olmaya devam edeceğiz" yazdı.

Anayasa Mahkemesi(AYM)'nin kuruluşunun 52. yıl dönümü sebebiyle AYM üyeleri ve raporterleri Anıtkabir'i ziyaret etti. AYM Başkanı Haşim Kılıç ve heyeti, Aslanlı yolda yürüdükten sonra Haşim Kılıç, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

Kılıç, çelenk bıraktıktan sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Kılıç, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: "Yüce Atatürk, temel hak ve özgürlüklerle insanlık onurunun koruyucusu olan Anayasa Mahkemesi kuruluşunun 52. yıl dönümünde üyeleri ve raportörleri olarak huzurundayız. Anayasa Mahkemesi'nin, hayata geçirilen bireysel başvuru yolu sayesinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının özgürlük alanını genişleten anlayışı, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne olan sarsılmaz inancı ve kararlılığıyla milletimizin güvencesi olmaya devam edeceğini yineliyoruz. Ruhun şad olsun."




Aydınlık Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku