Gündem:
ABD, TWITTER YASAĞINA
ABD, TWITTER YASAĞINA "KİTAP YAKMA" GİBİDİR DEDİ

ABD Dışişleri Bakanlığı ve ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Samantha Power, Twitter üzerinden internet yasaklarına tepki gösterdi.

'KİTAP YAKMA' EYLEMİ GİBİDİR

ABD Dışişleri Bakanlığı, Twitter üzerinden yayınladığı bir mesajda, internet yasaklarının “kitap yakmaya” benzetti. @statDept hesabından yayınlanan ve ABD’nin Ankara Büyükelçiliği Tpitter hesabı tarafından da paylaşılan mesajda, “İnternet sansürü 21’inci Yüzyılda gerçekleşen bir “Kitap Yakma” eylemi gibidir ve kimseyi daha güçlü kılmaz.”

DEMOKRASİYLE BAĞDAŞMIYOR

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Samantha Power, twitter hesabından yayınladığı mesajda, “Türkiye’nin Twitter’a erişimi durdurması son derece vahim bir durum. Bilgiye serbest erişimi kapatmak demokrasiyle bağdaşmıyor” ifadelerini kullandı. Mesaj ABD’nin Ankara Büyükelçiliği resmi Twitter hesabı tarafından retweet edildi.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku