Gündem:
ADALET BAKANLIĞI'na SİLAHLI SALDIRI!
ADALET BAKANLIĞI'na SİLAHLI SALDIRI!

Adalet Bakanlığı ek binasına pompalı tüfekle ateş açan bir kişi güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Saldırganın Kadir Y. olduğu belirlendi.

Olay, öğle saatlerinde Kızılay Milli Müdafaa Caddesi’ndeki Adalet Bakanlığı yeni ek binası önünde gerçekleşti. Kadir Y., yanında getirdiği pompalı tüfekle bakanlık bahçesine girdi. 

Kadir Y., henüz bilinmeyen bir nedenle pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan kurşunlar bakanlığın tabelasına isabet etti. Zanlı, bakanlık güvenlik görevlileri ile polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir süre bakanlıkta tutulan zanlı, Yunus ekipleri tarafından karakola götürüldü. Zanlının kullandığı pompalı tüfek de ekipler tarafından polis aracına konuldu.

Bakanlık yetkilileri konuyla ilgili bilgi aldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri binada çalışma yaptı. 





Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku