Gündem:
A.DOĞAN ve T.CİNER'e 'NEBBAŞ' MEZAR SOYGUNCUSU DEDİ
BAŞBAKAN AYDIN DOĞAN ve TURGAY CİNER'e AÇIK AÇIK "NEBBAŞ" MEZAR SOYGUNCUSU DEDİ

Başbakan Erdoğan İstanbul Yenikapı’daki seçim mitinginde isim vererek Doğan Grubu ve Ciner Grubu’nu hedef aldı.


Erdoğan konuşmasında Twitter’a getirilen yasağı savunmaya devam ederken, Facebook’la ilgili de sert konuştu. Başbakan konuşmasında Gezi eylemleri sırasında polis tarafından öldürülen Berkin Elvan için de ağır ifadelerde bulundu.

Şu medya başta Doğan Grubu, Ciner grubu olmak üzere diğerlerinin isimlerini vermeyeceğim. 

Utanmadan sıkılmadan bize karşı yapılan bu haksızlıkları hala savunuyorlar. Bu ülkenin başbakanına bu hakaretler yapılırken siz nasıl olur da bunları savunursunuz. Haaa söyleyim. Çünkü Pensilvanya'nın onlarla ilgili kasetleri de var! Şantaj var onlarla ilgili şantaj! ‘Yeri geldiğinde onu da açıklarız’ diyorlar.

Geçenlerde bir tane açıklandı. Diğeriyle ilgili de açıklandı. Şimdi korkuyorlar daha ne var. Çünkü batmışlar bataklığa batmışlar. Bundan çekiniyorlar. Kendi devletine güvenmiyor onlara güveniyor. Biz de kusura bakmasınlar gereken neyse bunu yaparız.

Öyle tweet mweet anlamam ben bu işlerden. Twitter dürüst davranacaksa her türlü desteği veririz. Facebook ahlaksızlığından vazgeçecekse destek alır. Ama aileleri bozacaksa karşısında Türkiye Cumhuriyeti'ni bulur. Ah kardeşim ah bunlarda neler var neler.


25 Mart'ta şu çıkacak... 30 Mart'ta şu çıkacak... Hangi montajı hangi dublajı çıkarırsanız çıkarın... Ne yalan söylerseniz söyleyin. Bu şantajların alçaklığın altında ezilip gideceksiniz. Daha şimdiden 30 Mart akşamı hangi bahanelerin arkasına sığınacaklarını konuşuyorlar. Prova içindeler. Çamur atmanın provasını yapıyorlar. Büyük senaristleri var Pensilvanya'da. Senaryo yazıyorlar. Bunlar kendilerini ne zannediyor ya! Bize iftira atında millet bunlara oy mu verecek zannediyorlar! Kardeşlerim bu oyunu

BERKİN ELVAN İÇİN “DHKP-C'nin BİR ELEMANI” DEDİ

Bu Aydın Doğan'ın bu Pensilvanya'nın onların medyasının umrunda mı? Sokakta vurulan gencecik Burak yavrumuz bunların umrunda değil. Bunlar nebbaş nebbaş.. Bunlar mezarlık soyguncusu.

Bunların gözyaşları timsah gözyaşı. O iki gence de zerre kadar üzülmediler. Eğer üzülselerdi gencecik ölmüş çocuktan reklam ve istismar malzemesi çıkarmazlardı.

DHKP-C'nin bir elemanı olarak onu kullanmazlardı. Eğer bunların kalbinde merhamet olsaydı ölmüş bir çocuk üzerinden siyaset yapacak muhalefet bunlarda olmazdı. Yalan söylüyorlardı yalan. İstanbul bunları çok iyi tanıyor. 30 Mart bu vampirlerin yenileceği bir kez daha milletin zafer kazanacağı tarih olacak."




ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku