Gündem:
AKP'de DÜĞÜN İSTİFASI

AKP'de DÜĞÜN İSTİFASI

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat'taki K.Maraş depremlerinde eşi ve oğlunu kaybeden AKP'li Murat Çetin (52), kendinden 20 yaş küçük avukat Naz Akdoğan'la (32) evlendi.

Geçen hafta 5 yıldızlı otelde yapılan şatafatlı düğüne valiler, milletvekilleri, bürokratlar ve AKP'nin ileri gelenleri katıldı.

MASRAFTAN KAÇMADI

Zeytinyağ fabrikası sahibi olan Murat Çetin, düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı. Çift, gecenin ilk dansını da davetlilerin önünde yaptı.

Başkanın, ailesini kaybetmesinden 1 yıl sonra evlenmesi ve yatak odası dahil şatafatlı düğünün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması tepki çekti. 

"AFFINI" İSTEDİ

Çetin bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gazianetep İl Başkanlığı görevinden istifa etti. 

Açıklamasında "Genel Merkezimizden affımı istedim" diyen Çetin şunları kaydetti: 

“Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir’e ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza, destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.

Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailem ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim.”
AKP’li başkan 10 Mart yerine 10 Nisan tarihi atarak istifa dilekçesinde yanlış tarihi imzaladı.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku