Gündem:
ANITKABİR DOLDU TAŞTI

ANITKABİR DOLDU TAŞTI

Anıtkabir’e sabah saatlerinden itibaren yurdun dört bir yanından gelen ziyaretciler renkli görüntüler oluşturdu. Nikah öncesi gelin ve damatların yanısıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarıda Anıtkabir’e vatandaşlarla birlikte akın etti.

ÇARŞI ANITKABİR’de

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’da Anıtkabir’in ziyaretçileri arasındaydı. Siyah-Beyazlılar Anıtkabir’e, “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur”, “Beşiktaş’ın peşinde, Atatürk’ün izinde”, “Atam izindeyiz” yazılı pankartlarla yürüdü.

Saygı duruşu ve İstiklal marşını okuyan siyah beyazlı taraftarlar, çeşitli sloganlar atarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

GAZETECİLER ALINMADI

Bu arada sabah saatlerinde resmi heyetin ziyaretini görüntüleyen gazeteciler, daha sonra vatandaşlara açık olduğu saatlerde Anıtkabir’den çıkarıldı. CHP Ankara İl Teşkilatı’nın düzenlediği kortejle ve başka sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Anıtkabir’e girmek isteyen gazeteciler buradaki görevliler içeriye alınmadı.

CHP'liler Anıtkabir'e yürüdü

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Sopr Bayramı nedeniyle yürüyüş etkinliği düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı belirtilen yürüyüş için CHP'liler Kızılay'daki Güven Park'ta toplantı. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe geçecek olan kalabalık Anıtkabir'e kadar gidecek. Yürüyüşe katılanlar 'Ne senden vazgeçeriz ne eserinden ', Atatürk'ün ordusu' yazılı pankartlar taşıdı.



DHA
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku