Gündem:
ANKARA'da SÜRPRİZ ZİYARET

ANKARA'da SÜRPRİZ ZİYARET

Dün geceden beri karşılıklı öneriler var. Birkaç formülden de bahsediliyor. 5'li masa kalabilir İyi Parti çoklu aday çıkararak ikinci turdan sonra yeniden birleşme konuşulabilir. Dün akşam Yavaş ve İmamoğlu ile Meral Akşener'in görüştüğü bilgisi var. Masanın dışında kalmayın ortak adayla gidelim bu seçimi kazanırsak iki belediye başkanı da başkan yardımcısı olarak kalsın. Her iki cepheden de iyi şeyler olsun mesajı veriliyor.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'tan AÇIKLAMA

Ekrem İmamoğlu: Bu çok önemli süreçte saygıdeğer İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendiyi, çok kıymetli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte ziyaret ettik. Bu ziyareti genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi ile gerçekleştiriyoruz. Saygıdeğer genel başkanımız ile duygularımızı paylaştık.

Mansur Yavaş: Bizler Millet İttifakı2nın belediye başkanlarıyız, masada yaşanan bu olayları seyretme şansımız yok. Önümüzde seçim var, milletimizin de ayrılığa tahammülü yok. Tekrar bir araya gelinmesi arzusu halkımızın arzusu bunu sayın Genel Başkanımıza ilettik.

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU: AKŞENER'İN KATILMASINI BEKLİYOR VE UMUT EDİYORUZ

Bildiğiniz gibi 13. Cumhurbaşkanının belirlenmesi süreci 2 Mart’taki toplantının ardından, daha önce mutabık kaldığımız ilkesel çerçeve ile bir müzakere sürecini yürütmüş ve bu noktaya kadar gelinmiştir. Milletimizin yine sesi doğrultusunda milletimizin heyecanlandıracağını düşündüğümüz yeni bir kapsayıcı, yeni bir öneri ile Millet İttifakı’na önerisini oluşturmuştur. Sayın büyükşehir belediye başkanlarımız Sayın Genel Başkanımızı ziyaret etti ve bu ziyaretleri sırasında her iki belediye başkanlarımıza seçilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması teklifini iletti.

Zorlu, Meral Akşener’in Millet İttifakı toplantısına katılıp katılmayacağına ilişkin olarak da "Katılmasını bekliyor ve umut ediyoruz" dedi.

AKŞENER TOPLANTIDA YOK

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı toplantısına katılıp katılmayacağına ilişkin soruya, "Genel başkan toplantıya katılmayacak" dedi.

5'li Masa saat 14.00'te masa toplantısının başlayacağını duyurmuştu fakat yaşanan son gelişmeler ışığında toplantı saat 15.00'e alındı.
 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku