Gündem:
'ASFALTI DÖKENİN BOMBADAN HABERİ VAR”

“ASFALTI DÖKENİN BOMBADAN HABERİ VAR”

Son günlerde giderek tırmanan terör olayları ve asfalt altına yerleştirilmiş bombalı tuzaklarla güvenlik kuvvetlerimize yapılan hain saldırılar üzerine genç dostumuz Tevfik Kadan dikkat çekici bir makale kaleme aldı.

İşte Tevfik kadan'ın "Asfaltı dökenin bombadan haberi var" başlıklı o ilgi çekici yazısı;

Asfaltı dökenin bombadan haberi var

Deniz Harp Okulu 1. sınıf öğrencisiydim. Sene 2008’e tekabül ediyor. Her hafta, mezuniyetimizi müteakip seçebileceğimiz çeşitli ihtisas alanlarına yönelik eğitimler alıyorduk. Ya bir Denizaltıcı subay geliyor ve Dünya’nın ilk torpido atan denizaltısının Osmanlı’ya ait olduğunu ve denizaltı teknolojisindeki bayraktarlığımızın bugün de sürdüğünü söylüyor ya da bir SAT Komandosu gelip tabiri caizse “ölümsüzlüğün” formülünü anlatıyordu. Deniz Kuvvetlerimize karşı o günlerde oluşan güvenim bugün de pekişerek devam etmektedir.

“Elimizde patlamasın diya imha ediyoruz

Olağan konferansların birinde kendi ihtisas alanını anlatmak üzere bir SAS komandosu okula gelmişti. Su Altı Savunma görevi icra eden komandomuz eğitim sürecine ve görev alanlarına ilişkin kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumun ardından bir arkadaşım, SAS komandolarının düşman tarafından atılmış fakat infilak etmemiş füzeleri kullanmak yerine neden imha ettiklerini sordu. Hatta bu güzel sorusunun karşılığında küçük de bir ödül kazandı. Komandomuz ise dedi ki:

“Düşman füzesinin yazılımı, kontrol sistemi, bataryası vs. bizim sistemlerimizle uyumlu değildir. Dolayısıyla füze elimizde patlamasın diye, imha ediyoruz.”

“Öcalan’ı kullanmak projesi ellerinde patladı”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin vakıf olduğu bu bilgi maalesef hükümet tarafından bilinmiyordu. Öcalan bir nevi patlamamış düşman füzesi ve Hükümet onu kullanmayı planlayan iştahlı bir acemiydi. Öcalan’ı kullanmak projesi ellerinde patladı ve 24 Temmuz itibariyle de sona erdi. Çünkü Kandil, dilediği vakit Öcalan’ın talimatlarını dinlerken, işine gelmeyen konularda ise “önderliği tecrit altında” ilan etti. Böylece, Erdoğan’ın da itiraf ettiği gibi, Açılım Süreci boyunca örgüt, bölgeye bol miktarda silah istifledi.

“Asfaltı dökenin altındaki mayından haberdar olmaması mümkün değildir”

Açılım boyunca şehirlere yığılan binlerce silah şimdi Türkiye’ye karşı kullanılıyor. Asfaltın altına döşenen tonluk bombalar, mayınlar onlarca askerimizi, polisimizi, jandarmamızı ve korucumuzu şehit ediyor. Peki bu tonluk bombalar kimse görmeden nasıl yolun altına döşenebiliyor? Bir komutanımız şöyle diyordu: "Geçtiğimiz hafta dökülen asfaltın altında mayın patlatılıyorsa, asfaltı dökenin bundan haberdar olmaması mümkün değildir". Tabi asfaltı döken Belediye olunca, Iğdır Belediyesi’nin sitesini kontrol ettim. İki haber dikkatimi çekiyor.

İlkinde, Iğdır Belediyesi’nin Rojova’ya yardım malzemelerini ulaştırmak amacıyla 11. tırı yola çıkardığı belirtiliyor.

Diğeri ise şöyle: “Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Fen İşleri Birimi tarafından yapılan çalışmaları Belediye Eş Başkanımız Murat Yikit yerinde denetliyor.”

Yorumu size bırakıyorum.

“Terörü Öcalan değil ama TSK’nın kararlı duruşu bitirecektir”

AKP Hükümeti’nin Öcalan vasıtasıyla son bir hamleye daha hazırlandığı tahmin edilebilir. Öcalan çıkacak ve silahları bırakın çağrısı yapacak. Ne kadar etkili olacağını pek bilemiyoruz fakat ordumuz, kararlılıkla bölücü terörü ezmektedir. Bugün Mehmetçik ile çarpan yürek, devrimcidir, halkçıdır ve milliyetçidir. Terörü Öcalan durduramayacak ama TSK’nın kararlı duruşu bitirecektir. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milletimizin birlikteliği, ülkemizi, hükümetin elinde patlayan bombanın tahribatından da korumaktadır. PKK’yı bitirmek, Kürdümüzü terörün zulmünden de kurtaracak, onu özgürleştirecektir. Öyleyse bugün alınacak en devrimci tavır, Mehmetçiğin yanında durmaktır. Şimdi barış, “namlunun ucundadır”.

TEVFİK KADAN



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku