Gündem:
BABA-KIZ'ın ÜSTÜNE YILDIRIM DÜŞTÜ

BABA-KIZ'ın ÜSTÜNE YILDIRIM DÜŞTÜ

Doğubayazıt'ta yıldırım düştü: Eda öldü, babası yaralı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde koyunları otlatmaya giden baba ve kızının üzerine yıldırım düştü. Olayda, 16 yaşındaki Edanur Baksi hayatını kaybederken, babası ise yaralandı.

Doğubayazıt’ın Gölyüzü köyünde oturan ve hayvancılıkla uğraşan Baksi ailesi her yıl olduğu gibi bu yıl da hayvanlarına yeni otlaklar bulmak için Sinek yaylasına gitti. Son birkaç gündür yoğun yağışın ve selin meydana geldiği Sinek yaylası bölgesinde baba Mehmet Nuri ile kızı Edanur Baksi hayvanlarını otlatmaya çıktı. Bir anda yağmura yakalanan baba ile kız hayvanlarını geri götürmek istediği sırada yıldırım düştü. Olayda, bu yıl ortaokulu bitiren Edanur Baksi hayatını kaybederken, baba Mehmet Nuri Baksi yaralandı. Baba Baksi, Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku