Gündem:
BAKAN FİKRİ IŞIK FENALAŞTI AMBULANS GELDİ
BAKAN FİKRİ IŞIK FENALAŞTI AMBULANS GELDİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Sakarya'da bir fabrikanın açılışında açıklama yaptığı sırada fenalaştı. Bakan Işık, ambulansta yapılan müdahalenin ardından fabrikadan ayrıldı.

Sakarya'daki çeşitli ziyaretlerin ardından Türk Traktör'ün Erenler Fabrikasının açılışına katılan Bakan Işık, burada konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Konuşmasına başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra "Biraz kan şekerim düştü herhalde" diyen ışık, kürsüdeki sudan içtikten sonra platformun bulunduğu merdivenlere oturdu. Bakan Işık’ın fenalaşmasının ardından yanına hemen törende bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, iş adamı Mustafa Koç ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş gelerek yardımcı oldu. Burada ceketini çıkaran Işık'a tören alanında hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale ederek tansiyonunu ölçtü.

Bakan Işık, bir süre sonra fenalaşması üzerine sağlık ekiplerince sedyeye konularak fabrikanın önünde hazır bekletilen ambulansa getirildi. Bakan Işık'a ambulansta doktorlar müdahale etti. 

OTOMOBİLLE AYRILDI

Sağlık ekipleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a ambulans içinde yaklaşık 25 dakika müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından kendine gelen Bakan Işık, daha sonra oraya gelen makam otomobiline geçerek tören yerinden ayrıldı. Bakan Işık’ın tedavi için bir hastaneye gidip gitmediğine ilişkin bilgi alınamadı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın Adapazarı'nda katıldığı programda fenalaşması sonrasında bakanlıktan açıklama yapıldı. Rahatsızlığın, Bakan Işık'ın tansiyonunun düşmesi nedeniyle yaşandığının ve durumunun iyi olduğunun belirtildiği açıklama şöyle:  

"Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri IŞIK bugün bir dizi çalışmalarda bulunmak üzere Sakarya ilindeydi. Bakanımız yoğun programı çerçevesinde katıldığı bir açılışta, konuşma yaptığı esnada yorgunluğa bağlı  tansiyonunun düşmesi sonucu rahatsızlanmıştır. İlk müdahale olay yerinde, akabinde Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılmıştır. Sayın Bakanımız Fikri IŞIK'ın yapılan tetkikler sonucunda sağlık durumunun iyi olduğunu tüm kamuoyuna saygı ile iletiriz."







Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku