Gündem:
BALYOZ TAHLİYELERİ GELDİ
BALYOZ TAHLİYELERİ GELDİ

Balyoz'da tahliye kararı çıktı

Gözlerin çevrildiği İstanbul Anadolu Adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Özlem Karaçam, önceki saatlerde hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada tahliye başvuruları ile ilgili çalışmanın devam ettiğini, 15-20 dakika sonra kararı açıklayacaklarını söylemişt,.

'Balyoz' davasında kararı alacak heyetin başkanı Özlem Karaçam... Mahkeme Başkanı Karaçam ile üyeler Berrin Çelen, Mübeccel Saraçoğlu ve  Tülin Akbey tahliye taleplerini değerlendirdi.

Bu arada, Balyoz sanığı Dursun Çiçek'in kızı Av. İrem Çiçek ise, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada "Karar yazılıyor, bekliyoruz. Henüz kararı almadık" ifadesinde bulunmuştu.

SAVCI YENİDEN YARGILAMA VE TAHLİYE İSTEDİ

Balyoz davasında kararı verecek olan Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, AYM’nin kararı hakkında duruşma savcısından görüş istedi. Savcı mütalaasında, yargılamanın yeniden yapılmasını ve infazın ertelenmesini istedi. Bu aşamadan sonra mahkemenin kararını vermesi bekleniyordu.


VE TAHLİYE


Savcının mütaalasını mahkeme, Balyoz davasıyla ilgili kararını açıkladı. Mahkeme savcının mütalaasına uyarak 230 sanığın tamamı için yeniden yargılama ve infazın durdurulması kararı verdi. Bu kararla cezaevinde Balyoz davasından hükümlü olarak tutulan isimlerin tamamı tahliye edilecek.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku