Gündem:
BAŞBAKAN 5 İSİM İÇİN YURT DIŞI YASAĞI İSTEDİ
BAŞBAKAN 5 İSİM İÇİN YURT DIŞI YASAĞI İSTEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, savcılığa başvurarak 5 isim hakkında suç duyurusunda bulundu ve yurtdışına çıkış yasağı istedi.

Erdoğan'ın dava açtığı isimler Ali Fuat Yılmazer, Emre Uslu, Önder Aytaç, Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş ve Zaman gazetesi yazarı Mehmet Kamış...
Önder Aytaç'ın Samanyolu TV'de, yaptığı açıklamalardan dolayı sızdırılan "savaş planı" kayıtlarından haberi olduğu ifade edilen dilekçede şu ifadelere yer verildi:

"Uluslararası casusluk faaliyeti ile elde edilen gizli görüşme kayıtlarının Youtube'a konulan 'konu başlığı' ve şüphelilerin yürüttükleri psikolojik harp taktikleri içinde kullandıkları 'Başçalan' ismi ile yapılması ve en son bu casusluk olayını da sahiplenmeleri, casusluk faaliyeti hakkında önceden açıklamaları dikkate alındığında, bu suçun da olağan şüphelileri içinde olmaları muhtemeldir"

Dilekçede ayrıca, Önder Aytaç ve Emre Uslu ile ilgili soruşturmaların sonuçsuz kalmaması için tedbirlerin alınması talep edildi.

ALİ FUAT YILMAZER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha önce de, katıldığı bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle, kendisine iftira ve hakarette bulunduğu iddiasıyla eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Yılmazer hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve yurtdışına çıkış yasağı istemişti.




ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku