Gündem:
BAŞKENTTE SİLAHLI ÇATIŞMA:
BAŞKENTTE SİLAHLI ÇATIŞMA: "POLİSLER YARALI"

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi'nde bir daireye giren hırsız zanlıları 3 kişi, o sırada uyanan ev sahibi ile boğuşmaya başladı.

Ev sahibinin ruhsatlı 2 silahını da çalan hırsızlar, ihbar üzerine olay yerine gelen polis memurlarına ateş etmeye başladı. Olayda 3 polis memuru omzundan ve karnından silahla vurularak yaralandı.

Yaralı polisler, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt ve Ankara Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polislerin omzundan ve karnından yaralandıkları, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çocuk yaştaki bir hırsız zanlısı yaralı olarak yakalanırken, kimlikleri tespit edilen ve benzer suçtan sabıkaları olduğu belirlenen 2 zanlı ise aranıyor.

Hırsızların eve balkondan girdikleri, evdeki 2 cep telefonu ve 90 lira para ile 2 adet ruhsatlı silahı çaldıkları belirlendi.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Yaver oruç 10 yıl önce

Celik yelek neden verilmezki. Her bi noka para harcarlar şatafattan geri kalmazlar dünya devletiyiz derler hani polimizin sırtında yelek yok.yazık değilmi ana evladı değilmi polis.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku