Gündem:
BATTANİYE SENİ KURUTUR, ISITIR! YA GÖZYAŞLARIN!
BATTANİYE SENİ KURUTUR, ISITIR! YA GÖZYAŞLARIN!

Gece Sahil Güvenlik Komutanlığı'na gelen imdat çağrısıyla ekipler Çeşme açıklarına hareket etti. Çeşme açıklarında gece karanlığında yapılan kurtarma operasyonunda can yelekleriyle deniz üzerinde kalmaya çalışan 8 sığınmacı kurtarıldı. Denizden 6 sığınmacının da cansız bedeni çıkarıldı. 

Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

BİR HAFTADA İKİNCİ FACİA

İzmir'in Çeşme İlçesi açıklarında mültecileri taşıyan botun batması sonucu cansız bedenlerine ulaşılan 6 mültecinin, Çeşme'deki işlemlerin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılacağı öğrenildi. Tekne faciasında, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından kurtarılan 8 kişinin ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadelerine başvurulacağı kaydedildi.

Bir hafta önce de aynı bölgede başka bir mülteci teknesinin battığı, bu olayda ilk aşamada 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı, kayıp olan 5 yaşındaki Secide Ali'nin ise cansız bedeninin dün Çeşme İlçesi Pırlanta Plajı'na vurduğu ortaya çıktı. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsisi yapılan minik Secide'nin cenazesinin ailesine teslim edileceği belirtildi.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
JudgE 8 yıl önce

ıcımız yanıyor...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku