Gündem:
BEDRETTİN DALAN SİYASETE DÖNECEK mi?
BEDRETTİN DALAN SİYASETE DÖNECEK mi?

Yeditepe Üniversitesi Kurucu Başkanı Bedrettin Dalan, bugün kameraların karşısındaydı. Üniversitenin geliştirdiği kellik ilacının tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Eski bir siyasetçi olarak basın toplantılarında yıllarca siyasi konularla ya da belediye başkanlığı döneminde İstanbulla ilgili meselelerde konuştuğunu hatırlatan Dalan, "Siyaset çok geride kaldı. Önüme de hiç geçmeyecek. Hayatımın en güzel işlerini bilimsel çalışmalara destek vererek, bazen fiilen içine girerek yapıyorum" dedi.

Dalan, " 3 yıl önce meşhur kumpas davaları sürerken, Almanya'da bazılarına göre kaçak yaşıyordum. Ama bana göre hicret etmiştim. Orada yaşarken bile üniversitenin inovasyon çalışmalarıyla ilgili bana bilgi verirdi" diye konuştu.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ömer suat 8 yıl önce

baksanıza adamcağızın ahı gitmiş vahı kalmış... girse ne olur, girmese ne olur..

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku