Gündem:
BOLU'da TATİL DÖNÜŞÜ ULAŞIM AKSAMADI

BOLU'da TATİL DÖNÜŞÜ ULAŞIM AKSAMADI

Bayram tatili dönüşünde, Ankara-İstanbul arasındaki en önemli geçiş noktası Bolu'da normalin üzerinde görülen araç yoğunluğu ulaşımı aksatmadı.

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine giden tatilcilerin dönüşü sürüyor. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Bolu kesiminde, İstanbul yönünde normalin biraz üzerinde araç yoğunluğu oluştu. Ancak, tatile gidişte özellikle TEM otoyolu Gerede Gişeleri Karadeniz bağlantı yolunda oluşan kilometrelerce kuyruk dönüşte henüz yaşanmadı. TEM'in Bolu Dağı Tüneli kesiminde de aynı şekilde ulaşımı aksatacak bir araç trafiği oluşmadı. Yetkililer, TEM'in İstanbul yönünde dakikada 35-40 aracın geçiş yaptığını, bunun normal olduğunu, 60'ın üzerinde araç geçtiğinde yoğunluktan söz edilebileceğini söyledi. Akşam saatlerinde ve yarın yoğunluğun artmasını bekleyen Karayolları ve trafik ekipleri, güzergahta tedbirlerini artırdı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku