Gündem:
BU ŞALVAR'LI KADINI TANIYOR MUSUNUZ?

BU ŞALVAR'LI KADINI TANIYOR MUSUNUZ?

Şalvar giyen Prof. Karatay zeytine doyamadı

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nde düzenlenen zeytin hasat şenliğine katılan Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinin altından daha kıymetli olduğunu söyleyerek "Zeytin insanlara hayat verir. Ömrü uzatır" dedi. Kaldığı otelde kahvaltı yapan Karatay 71 zeytin yedi.

Gömeç İlçesi'nde Öz Em zeytinyağı firmasının düzenlediği zeytin hasat şenliğine Prof. Dr. Canan Karatay'ın yanı sıra Dr. Ümit Aktaş ve sosyal medya üzerinden oluşturulan 'Çocuğuma Şeker Verme' kampanyasını başlatan 'Sağlıklı Yaşıyoruz' grubu üyeleri katıldı. Akkızhan Otel'de kahvaltı yapan Prof. Dr. Canan Karatay, yediği 71 zeytinin çekirdeklerini sayarak basın mensuplarına gösterdi. Prof. Dr. Karatay daha sonra şalvar giyip beline sepet bağladı ve Karaağaç Mahallesi'ndeki zeytin hasat şenliğine katıldı.

Prof. Dr. Canan Karatay gruptaki kadınlarla birlikte zeytin hasadı yaparken Dr. Ümit Aktaş da zeytin hasat makinesini kullandı. Burada toplanan zeytinleri Öz Em zeytinyağı fabrikasına götüren grup, zeytinlerin sıkımını izledi ve taze zeytinyağını tattı.

Prof. Dr. Canan Karatay "Zeytin altındır. Zeytinyağı da altın suyudur. Altından daha kıymetlidir zeytin. Çünkü insanlara hayat verir. Ömrü uzatır. Burada güneşin altında grup olarak zeytin topluyoruz. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Gömeç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Ziraat Mühendisi Hakan İmam da, etkinliğin yöre zeytininin tanıtımına katkı sağlayacağını vurguladı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku