Gündem:
BU SEVDA BİTMEZ

BU SEVDA BİTMEZ

Mustafa Kemal Atatürk vefatının 83'üncü yıl dönümünde tüm yurtta düzenlenen törenlerle anılıyor. Saatler 9’u 5 geçe İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sürücüler, araçlarından inerek 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Bu esnada köprüsünün altındaki boğazdan geçen yerli ve yabancı gemiler siren çaldı. Saygı duruşunun ardından sürücüler, araçlarına binerek köprüden ayrıldı. Trafik bir dakika boyunca köprüde durdu.

O noktalardan biri de Kağıthane-Dolmabahçe Tüneli oldu. Sürücüler 09.05’te kontak kapatıp, araçlarından indi, saygı duruşunda bulundu.

Saatler 09.05 olduğunda E5 Karayolunda sürücüler, araçlarından inerek Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu. Aracını durduran ve saygı duruşuna geçen vatandaşlar ise havadan drone ile görüntülendi. Siren sesinin ardından saygı duruşunu sonlandıran sürücüler, araçlarına binerek yollarına devam etti.

Saatler 09.05’i gösterdiğinde Yenikapı-Hacıosman metrosunda da 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku