Gündem:
ÇANAKKALE DÖNÜŞ ÇİLESİ SÜRÜYOR
ÇANAKKALE DÖNÜŞ ÇİLESİ SÜRÜYOR

Ramazan Bayramı tatili için başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'ndeki illerden Ege ve Akdeniz'e gidenlerin dönüş yolculuğunun oluşturduğu trafik yoğunluğu, hafta sonu da sürüyor. Çanakkale Feribot İskelesi ve Demircioğlu Caddesi'nde oluşan araç kuyruğu 2 kilometreyi buldu.

Ege ve Akdeniz tatil bölgelerinden Trakya ve İstanbul'a dönüş yapan tatilcilerin dün, Çanakkale Feribot İskelesi'nde oluşturdukları uzun kuyruk bugün de devam ediyor. Sabah saatlerinde sakin olan iskele meydanında, öğlene doğru Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek isteyen tatilciler uzun kuyruklar oluşturmaya devam etti.

TRAFİK OLUMSUZ ETKİLENDİ


Çanakkale'den Eceabat ve Kilitbahir'e geçişlerde araç kuyruğu, iskeledeki araç depolama alanının dolması üzerine Demircioğlu Caddesi'ne taştı. Uzun kuyruklar oluşturan araçlar nedeniyle kent içindeki trafik de olumsuz etkilendi. Araç kuyruğu 2 kilometreyi buldu. Boğazda yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattında saatsiz sefer yaparak, oluşan araç kuyruğunu azaltmaya çalışıyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku