Gündem:
CEM KÜÇÜK 'KELLE İSTEMEYE' DEVAM EDİYOR
CEM KÜÇÜK 'KELLE İSTEMEYE' DEVAM EDİYOR

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü “Büyük çelişkiler ve sinsi faaliyetler” başlıklı yazısında, NTV Yönetim Kurulu danışmanı Mustafa Karaalioğlu ve ekibini hedef aldı. Cem Küçük, “Bu ekip Cumhurbaşkanımız ve ailesinin altını oymak için sinsice planlar yapıyor” dedi.

Cem küçük, bugünkü yazısında NTV yayın grubunun sahibi Ferit Şahenk’e seslenerek bir süre önce Star gazetesindeki görevine son verilen Mustafa Karalioğlu’nu şikayet etti.

“İNTİKAM HIRSLARINA ÇIKARLARINA VE…”

“Şahenk Türkiye’ye çok katkıları olan değerli bir müteşebbis” diyen Küçük şu iddiaları gündem getirdi:

“Fakat Fakat Şahenk’in kanalı son dönemde büyük oranda bir Karaalioğlu TV organizasyonuna döndü. Erman Yardelen ve Nermin Yurteri yok hükmünde durumunda. Karaalioğlu ve saz arkadaşları Şahenk’in kanalını kendi grupsal intikam hırslarına çıkarlarına ve şahsi ajandalarına göre şekillendiriyor. Şahenk bu ekibi Recep Tayyip Erdoğan’ı savunan milyonları temsilen kanalında barındırıyor ama bu ekip Cumhurbaşkanımız ve ailesinin altını oymak için sinsice planlar yapıyor.”

“SKANDAL BİR İŞE İMZA ATIYOR”

Takvim gazetesinin de daha önce manşetinde bu duruma dikkat çektiğin ancak gazetede Şahenk’in suçlandığını ifade eden Küçük, “Ben bu noktada Ferit Şahenk’i değil bu sinsi faaliyetlerin faili bu grubu suçluyorum. Bu grup Şahenk’e de büyük zararlar veriyor. Karaalioğlu ve saz arkadaşları bu sinsi Erdoğan karşıtlığını çok değer verdiğimiz Başbakanımız Davutoğlu adına yaptığını iddia ederek daha da skandal bir işe imza atıyor” diye yazdı.

“AÇIKÇA YAZAMAYIP BÖYLE SİNSİ BİR YÖNTEME BAŞVURUYORLAR”

“Sürekli nifak çıkarmaya çalışıyorlar. Mertçe değil arkadan dolanarak yapıyorlar bunu” diyen Küçük şöyle devam etti:

“Mesela Karaalioğlu’nun emrindeki Akif Beki geçen yazısında Serhat ve Berat Albayrak’a olan şahsi kinini Haşmet Babaoğlu üzerinden kusuyor. Mertçe, dürüstçe, açıkça yazamayıp böyle sinsi bir yönteme başvuruyorlar. NTV ekranlarında Karaalioğlu’nun adamı Ocaktan Yüzde 50 zaferde Erdoğan’ın hiç payı yoktur diyecek kadar pervasızlaşıyor.

Bu arada herkes biliyor ki gerçek görüşleri itibariyle Karaalioğlu ve saz arkadaşları Başbakanımız Davutoğlu’ndan hiç hoşlanmayan bir ekiptir. Şu 7 Haziran sonrası ihanetlerinden sonra ortada kalınca Başbakanımıza sığınmaya çalışıyorlar. Akif Beki’nin Başbakanımız Davutoğlu’na hakaretler yağdıran yazısı Radikal gazetesinin arşivindedir.”


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku