Gündem:
CHP'de OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

CHP’de OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılacağı toplantında CHP'nin YSK'nin İstanbul'da seçimi yenileme kararına karşı izleyeceği yol haritası masaya yatırılacak.

YSK'nin İstanbul seçimini 23 Haziran'da yenileme kararını duyurmadan önce gerçekleştirilen olağan MYK toplantısında CHP'nin Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, YSK'nin bugüne kadar seçim yenileme kararı aldığı örneklerden hareketle İstanbul seçiminin yenilenme kararının hukuki anlamda alınmasının mümkün olmadığını ifade etti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da “Eğer bu ülkede hukukun kırıntısı dahi kaldıysa itirazların tamamının reddedilmesi gerekir” dediği kaydedildi.

‘Çok güzel şeyler olacak, hiç kimse meraklanmasın’
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesine ilişkin kararı ardından, bugün parti genel merkezine girişte basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleriyle yapacağı toplantı için genel merkeze gelen Kılıçdaroğlu, “Çok güzel şeyler olacak, hiç kimse meraklanmasın. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Her şeye karşın getireceğiz. Mücadelemiz demokrasi için olacak” dedi

İmamoğlu, CHP Genel Merkezi’nde: Sohbetimiz var

Ekrem İmamoğlu CHP Genel Merkezi’nde yaptığı açıklamada, Sohbetimiz var, daha sonra konuşacağız. Kolay gelsin, hepinize iyi vazifeler diliyorum, sağolun’ dedi.



ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku