Gündem:
CHP'den ENGİN ALAN ATAĞI
CHP'den ENGİN ALAN ATAĞI

Hamzaçebi, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. 17 Aralık soruşturmasının ardından hükümetin soruşturmanın üzerini örtmek için çok sayıda işlem yaptığını belirten Hamzaçebi, "Son olarak İstanbul'da 17 Aralık soruşturmasında görev yapmış olan 2 emniyet müdür yardımcısının memuriyetten ihraç edildi. Bunu kabul etmek mümkün değildir. Bu yolsuzluk soruşturmasının üzerini kimse örtemeyecektir.

TBMM Adalet Komisyonu'nda görüşülen Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Birleştirilmiş Kanun Tasarısı'na Engin Alan ile ilgili bir madde eklenmesini istediklerini belirten Hamzaçebi, "Gelin hep birlikte Engin Alan'ı cezaevinden çıkartalım, TBMM'ye gelip yeminini etsin, görevine başlasın. Engin Alan'ın onurlu duruşu karşısında TBMM üzerine düşen görevi yapmalıdır. Bugün Adalet Komisyonu'nda görüşülen tasarıya Engin Alan ile ilgili bir önerge vereceğiz. Vereceğimiz önerge daha önce AKP ile mutabık kaldığımız önergedir. Umarım bugün bunu yasalaştırma imkanı buluruz" diye konuştu.

Meclis tatile girmeden Engin Alan'ın yemin ettirilmesi gerekiyor. Biz seçilmiş her milletvekilinin TBMM'de olmasını istiyoruz. Bu milletvekilinin hangi partiye mensup olduğu hiç önemli değildir" dedi.


DHA
Anahtar Kelimeler
CHPden ENGİN ALAN ATAĞI
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku