Gündem:
CHP'li TÜRMEN'e ADAYLIK TEKLİFİ
HDP ve BDPden CHP'li TÜRMEN'e ADAYLIK TEKLİFİ

Türmen’in kararını bugün HDP’ye iletmesi bekleniyor. Türmen’in ‘olumsuz’ yanıt vermesi halinde Selahattin Demirtaş’ın ismi öne çıkıyor. Demirtaş’ın adaylık için “Olabilir” değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. HDP’nin tartışmaya açtığı 3’üncü isim ise Avukat Eşber Yağmurdereli oldu. HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü de İhsanoğlu’nun ortak aday olarak çıkarılmasını eleştirerek, “CHP ve MHP’nin Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday göstermesi Karagöz karşısına Hacivat karakteri çıkartılmasıdır. Asıl mesele ABD’nin onayını elde etmekle ilgilidir” dedi.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
cengiz 10 yıl önce

sen yıllarca hacşvatla işbirliği yap sonra agzına geleni söyle-siyaset gercelık ve tutarlılıkları olmayan salt çıkar sanırım-tabi kişiliksizlerin oynadığı oyun .

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku