Gündem:
CUMHUR İTTİFAKI'na 2 İLDE DESTEK

CUMHUR İTTİFAKI'na 2 İLDE DESTEK

Türkiye 31 Mart 2024’te yerel seçimler için sandık başına gidecek. Siyasi partiler, belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ederken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dikkat çeken bir karar aldı.

Özdağ, Kars ve Iğdır’da DEM Parti’nin kazanmasının önüne geçmek için AKP ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın adaylarını destekleyeceklerini duyurdu.

12 Punto'da yer alan habere göre Özdağ, "Mesela Kars'ta MHP'yi destekleyeceğiz. Neden? AK Parti aday çıkartmıyor, MHP'yi destekliyor. Orada HDP'nin kazanmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim de Kars'ta destekçi kitlemiz var. İstesek yarın aday çıkarırız ama yapmayacağız. HDP'nin kazanmasını engelleyecek şekilde davranacağız. Benzer tavrı Iğdır'da da alacağımızı duyurmuştuk. Şaşırtıcı bazı adımları önümüzdeki günlerde tekrar açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku