Gündem:
DAVUTOĞLU'NDAN PARİS TERÖRÜ HAKKINDA AÇIKLAMA
DAVUTOĞLU'NDAN PARİS TERÖRÜ HAKKINDA AÇIKLAMA

'Paris'teki alçak saldırının hedefi tüm insanlıktır'

Başbakanlık: "Paris'te bu gece gerçekleştirilen insanlık dışı alçakça terör saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz"

Başbakanlık'tan Paris'teki terör saldırısına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Paris'te bu gece gerçekleştirilen insanlık dışı, alçakça terör saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Fransa halkının acısını yürekten paylaşıyoruz. Bu saldırılar sadece Fransa halkına değil tüm insanlığa, demokrasiye, özgürlüklere ve evrensel değerlere yönelmiştir. Terörün dini, milliyeti, temsil ettiği herhangi bir değer yoktur. Terörizm insanlığa karşı suçtur. Türkiye terörle mücadelede Fransa ve tüm dost ve müttefik ülkelerle tam bir dayanışma içindedir. Hep birlikte bu alçaklara karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerine yer verildi.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku