Gündem:
DEMOKRASİDEN, ŞEFKATTEN ve SEVGİDEN GERİYE BİR ADIM GİDİLMEYECEKTİR

DEMOKRASİDEN, ŞEFKATTEN ve SEVGİDEN GERİYE BİR ADIM GİDİLMEYECEKTİR

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP Genel Merkezi önünde bekleyen partililere genel merkez binası balkonundan seslendi. Davutoğlu, "Büyük hedefler büyük, rüyaları hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız. Türkiye konuşmuş, milletimiz konuşmuş, dünya duymuştur. Demokrasiden ,şefkatten sevgiden geriye bir adım gidilmeyecektir" dedi.


Başbakan Davutoğlu, "Aziz Ankara'nın değerli insanları, Allahın selamı üzerinizde olsun. Buradan bu demakrasi kürsüsünden 780 bin kilometre kareninin tamamına saygılarımızı sunuyoruz. İstanbul'dan Diyarbakır'a, Bursa'ya Şanlıurfa'ya İzmir'e Adana'ya Rize'ye Konya'ya 81 viyayetimize selam olsun. Size Hazreti Mevlana'dan selamlar getirdik. Amsterdam' da Londra'da dünyanın dörtbiryanında bütün gönüldaşlarımıza selam olsun. Karabağdan Bişkek'e Bağdat'tan, Saraybosna'ya gözlerini Türkiye Cumhuriyetine heycanla bekleyen milyonlarca Türkiye sevdalasına selam olsun. Ellerini semaya çevrimiş hayır dualarını eksik etmeyen islam alemine selam olsun. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a birkez daha selam ediyorum" diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu, "İradelerine sahip çıkan bütün vatandaşlarımza selam olsun. Sandıklarını hiç terketmeyen sandık müşahitlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Sandığı barışı birliği sağduyuyu seçtiniz. Bütün dünyada barışı hakim kılmak için oyunuzu kullandınız Ak Partiye mühürü vuran o elere teşekkür ediyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları gördünüz. O oyunları bozdunuz. sizler eski Türkiye'nin kaosunu terörü gömdünüz. 81 ilin 7 bölgenin 780 bin km tamamında oylarını arttırark Ak Partiye tek başına iş başına dediniz. Hiç vakit kaybetmeden seherle birlikte iş başına diyoruz. Değreli vatandaşlar Ak Parti 7 haziranda seçimlerden sonra komplonun hedefi haline geldi. Ak partinin tek başına iktidar olmaması için kirli oyunlar oynandı. 7 haziran akşamı bu balkondan dedik ki milletin iradesine saygımız sonsuzdur. Bir an bile ülkemizi sahipsiz bırakmayacak. Ne olursa olsun ülkemizi 2023 hedefine götüreceğiz" dedi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku