Gündem:
DENİZ BAYKAL HAYATINI KAYBETTİ

DENİZ BAYKAL HAYATINI KAYBETTİ

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından "Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.

Baykal için salı günü Meclis'te tören düzenlenecek, çarşamba günü de Antalya'da defnedilecek.

ANKARA'DA EVİNDE UYURKEN YAŞAMINI YİTİRDİ

CNN TÜRK muhabiri Duygu Ayaz Bayram, "Yarım saat önce, Baykal'ın ailesi tarafından Engin Altay'ın aranıp bu bilginin aktarıldığı söylendi. Son günlerde gribal enfeksiyon geçirdiğini söylemek mümkün. Ankara'da evinde uyurken hayatını kaybettiğini öğrendik." ifadelerini kullandı.

Ankara'daki evinde uykusunda hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın naaşı hastaneye sevk edildi.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Bugün vefat eden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ailesini telefona arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan aileye taziyelerini iletti.

Sosyal medya hesabından da açıklama yapan Erdoğan şu ifadeleri kullandı; Türk siyasetinin değerli isimlerinden CHP Eski Genel Başkanı, eski bakanlarımızdan Sayın Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku