Gündem:
DEPREMDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ

DEPREMDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ

İstabul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan depremin büyüklüğünü 4,7 olarak açıklamıştı. 4.7 büyüklüğünde yaşanılan deprem sonrası AFAD, deprem ve afetlere hazır ol etkiketleriyle deprem sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenleri sıralayan bir video paylaştı.

Deprem sırasında büyük panik yaşadılar

Bu arada İstanbul'da deprem güvenlik kamerasına yansıdı. Bahçelievler'de bir işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerinde sarsıntıyla birlikte çalışanların dışarıya kaçtığı görülüyor. Yine başka bir görüntüde evin içindeki avizenin nasıl sallandığı kameralara kaydedildi. 

Depremle ilgili peş peşe açıklamalar

İstanbu Valisi Ali Yerlikaya, "Başta AFAD Koordinasyon Merkezimiz olmak üzere diğer çağrı merkezlerimize deprem sonrasında, şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir çağrı gelmemişti" açıklaması yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Marmara Denizi Silivri Açıklarında 16 km derinlikte, 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası AKOM koordinasyonunda tüm ekiplerimiz görev başında, şu ana kadar ekiplerimize iletilen olumsuz bir durum söz konusu değil. İstanbul’umuza geçmiş olsun." dedi.

Silivri Belediyesi'nden yapılan açıklamada da Herhangi bir can ve mal kaybı yoktur" denildi.



SÖZCÜ Gazetesi
Anahtar Kelimeler
PanikDepremAfadSarsıntı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku