Gündem:
DEPREMDE YARALILAR VAR
Büyük deprem sonrası yaralılar var

Ege açıklarında Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi'nden hissedilen ve korku yaratan bir deprem meydana geldi. Depremde 3 kişi yaralandı.

MARMARA, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi.
Depremin merkez üssü Gökçeada'nın batısı... 
Deprem birçok yerde paniğe neden olurken, binalardan atlayanlar ve bu nedenle yaralananlar oldu. Şarköy’de binadan atlarken yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

GÖKÇEADA'DA BAZI BİNALARIN ÇATILARINDA GÖÇME

GÖKÇEADA açıklarında meydana gelen depremde Gökçeada'da özellikle eski Rum evlerinde çatlak ve çatılarında göçmeler meydana geldiği öğrenildi. Bazı vatandaşların hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

ÇANAKKALE'DE YIKILAN BİNA YOK, 30 KİŞİ YARALANDI

Çanakkale merkezde bazı binalarda çatlaklar oluştu. Depremin paniğiyle kendilerini dışarıya atanlardan yaralananlar olduğu, hastaneye kaldırıldıkları bildirildi. Çanakkale merkezde ilk belirlemeye göre yıkılan bina yok. Vatandaşların bilgi olmak için telefonlara sarılması nedeniyle özellikle GSM hatlarına ulaşılamadı.

Çanakkale ilçelerinde de binalardan atlayıp yaralananlar olduğu öğrenildi, 30'a yakın kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.  Çanakkale'nin Gelibolu, Lapkesi ilçelerinde de bazı eski binalarda çatlak olduğu, panikle kaçarken yaralananlar bulunduğu bildirildi.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku