Gündem:
DERHAL YAKALANSIN ve TEŞHİR EDİLSİNLER
DERHAL YAKALANSIN ve TEŞHİR EDİLSİNLER

Gaziantep'te, özel halk otobüsü şoförü 32 yaşındaki Fariz Erdoğan, yolcu indirmek için durduğu sırada iddiaya göre, yolu kapattığı gerekçesiyle darp edildi.

Otobüsteki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, saldırganların otobüs seyir halindeyken şoför Erdoğan'ı hava borusuyla boğmaya çalıştığı görüldü.

Gaziantep'te özel halk otobüs şoförlüğü yapan Fariz Erdoğan, geçen 7 Mayıs'ta Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin önündeki durakta yolcu indirmek için durduğu sırada iddiaya göre, yolu kapattığı gerekçesiyle içinde baygınlık geçiren bir kişinin bulunduğu öne sürülen otomobildekiler ile tartışmaya başladı. Otobüsteki yolcular tarafından sakinleştirilen Erdoğan, hareket etmeye başladığı sırada otomobildekilerden 2 kişi otobüse bindi. İsimleri bilinmeyen kişiler, otobüs seyir halindeyken şoför Fariz Erdoğan'a tekme- tokat saldırmaya başladı. Saldırganların otogara asker uğurlamaya gelen yakınları da otobüse gelince, ortalık daha da karıştı.

SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Öfkeli kişiler, otobüs seyir halindeyken darp ettikleri sürücü Erdoğan'ın gözlerini kapatıp, dövmeye devam etti. Bu sırada olup bitenler ise otobüsteki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Saldırganlardan bir kişi ise otobüsteki hava hortumunu alarak sürücüyü boğmaya çalıştı. Öfkeli grubun saldırısına uğrayan Fariz Erdoğan, yolda gördüğü polisler tarafından kurtarılırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

"NEYE UĞRADIĞIMI ŞAŞIRDIM"

Yaşananları gazetecilere anlatan Fariz Erdoğan, neye uğradığına şaşırdığını söyledi. Kendisine haksız yere saldırıldığını ifade eden Erdoğan, "Yolcu indirmek için durdum. Bu sırada biri bana hakaret etmeye başladı. Bende ne olduğunu anlamadım. Bu sırada otobüse binip, beni dövmeye başladılar. Neye uğradığıma şaşırdım. Paniğe kapılan yolcular ise hareket etmemi istedi. Uzaklaşmaya çalıştığım sırada tekrar beni dövdüler. Gözlerimi kapatım, hava hortumuyla boğmaya çalıştılar. Saldırganların hepsi kamera kayıtlarında görünüyor. Polislerden isteğim hepsinin yakalanması" dedi.



Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku