Gündem:
DİKKAT, GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ!
DİKKAT, GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden itibaren meydana gelecek gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Eskişehir, Bilecik ile Sakarya ve Çanakkale'nin güneyinde kuvvetli olmasının beklendiğini açıkladı.

SAĞANAK YAĞIŞ, LOKAL DOLU, KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA 

İzmir radarından alınan son veriler ve yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre, İzmir merkez, Çeşme, Mordoğan, Karaburun, Foça, Aliağa, Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Bornova, Kemalpaşa, Gaziemir, Buca ile Manisa merkez, Ahmetli, Salihli ve Alaşehir ilçelerinde yerel ve kısa süreli kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlarla birlikte görülebilecek lokal dolu hadisesi ve kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiği belirtildi.

Balıkesir radarından alınan son verilere ve yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre: Balıkesir merkez, Manyas, Susurluk, Kepsut, Bigadiç, Savaştepe, İvrindi, Balya, Sındırgı ve Dursunbey ilçelerinde yerel ve kısa süreli kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlarla birlikte görülebilecek lokal dolu hadisesi ve kuvvetli rüzgar beklendiği belirtildi.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku